Tiltakozásból vetkőzni kezd a bajszos német úszónő

2008.08.20. 06:39
Minden doppinghírnél levesz egy ruhadarabot Ulrike-Gudrun Spritzemeister. Mit tett a testével a koksz?

Elég volt. Gondolhatják, kedves olvasók, hogy pont nekem, az egykori NDK-s versenyzőnek nem lehet meghökkentőt mondani doppingtémában, de tegnap megfordult velem a vértranszfúziós állomás, amikor Minosz Kiriakunak, a görög olimpiai bizottság elnökének a nyilatkozatát olvastam.

kozvetito csaj 01 450

Minosz barátom azért nyilatkozott, mert anabolikus szteroiddal megbukott az egyik legmenőbb görög olimpikon, a 400 méteres női gátfutásban címvédő Fani Halkia. Még a verseny előtt, japán edzőtáborban ellenőrizték, csak most jött ki az eredmény.

Minosz barátom azt nyilatkozta, szervezett doppingolást sejt a háttérben, hiszen Halkia pár héten belül a 15. görög, aki ugyanolyan szteroiddal megbukott. Micsoda felismerés! Az elképesztően bátor és éles elméjű megnyilatkozás arra sarkalt, hogy az olimpia végéig minden új doppinghírnél levegyek egy ruhadarabot. Heidi Krieger péniszére mondom: higgyék el, a látvány hatékonyabb lesz az illegális szerek ellen bármilyen WADA-ügynöknél.

kozvetito csaj 02 450


Íme, ledobtam az első cuccot. Még nem vagyok benne biztos, hogy később is jó ötletnek fog-e tűnni, egyelőre drukkoljunk együtt az újabb doppingesetekért. Mármint az újabb doppingesetek ellen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport