Bernát, Felícia
EUR 384,21 Ft
USD 363,27 Ft
7 °C
31 °C

Kozmann egyedül érzi magát

2008.08.10. 14:27
1 hozzászólás
Rövid volt a felkészülés, de amit tenni tudott, azt megtette.

Vasárnap megérkeztek Pekingbe a kenusok, csatlakozott hozzájuk Vereczkei Ákos is. Kozmann György azt mondta a Magyar Televízió tudósítójának a pekingi reptéren, hogy egyedül érzi magát, de kimegy a pályára, hogy a finisben is készülhessenek a versenyre. Kolonics György halála miatt Kozmann végül Kiss Tamással megy párost 1000 méteren, így átértékelte céljait, és a döntőbe jutással is elégedett lenne. A reptéren még arról is beszélt, hogy nagyon rövid idejük volt felkészülni az új egységgel, de amit tenni tudott, azt megtette. „Remélem, jó érzéssel mehetek majd haza!”

Vajda Attila, aki ötszázon és ezren is versenyez majd a kenu egyesek versenyszámában, nem ült együtt csapattársaival a repülőn, elnyerte a lehetőséget, hogy első osztályon töltse a 9 és fél órát Pekingig. Azt mondta, még soha életében nem utazott első osztályon, és nagyon élvezte, mert a hosszú úton kényelmesen tudott ülni. Mivel négy évvel ezelőtt harmadik helyezést ért el, most nagyobb csatára készül, győzni akar. Arra számít, hogy amit június elején rendezett szegedi világkupán bizonyított, azt sikerül tartani.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás