Bernát, Felícia
EUR 384,30 Ft
USD 364,05 Ft
7 °C
31 °C

Kozmann kezd összeszokni Kiss Tamással

2008.08.15. 17:43
9 hozzászólás
A pekingi Sunji pálya algásodik, de naponta tisztítják.

Angyal Zoltán, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya a Shunji pálya melletti Reward szállóból jelentkezett, a MOB-nak mesélt a pekingi tapasztalatokról.

„Az az újság, hogy nincs újság, minden a legnagyobb rendben. Szállásunk és ellátásunk kifogástalan. Délelőtt és délután egyaránt tréningeznek a csapatok és bizakodva készülnek a hétfői nyitányra, amikor a férfi 1000 méteres és a női K-4 500 méteres előfutamokra kezdődnek délután 15.30-kor. Kozmann Gyuri kezd összeszokni Kiss Tamással, döntőbe jutásuk nagyon szép siker lenne. A Sáfrán fivérek is szorgalmasan gyakorolnak. A pálya, ahol jelenleg még az evezősök végküzdelme folyik, rendben van. Olykor ugyan kisebb algásodás előfordul, de másnapra megtisztítják a vizet. Reméljük a versenyre is tiszta, kifogástalan lesz.”

A MOB kajakosokról és a kenusokról készített képeit itt lehet megnézni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás