Kálmán, Ede
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.09%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.79%

A 4. helyre "jók" voltak

2008.08.21. 21:18
2 hozzászólás
Galériák (1)

Húha, nincs könnyű dolgom. Magyarország - Ausztrália 11:12. Két nagy vesztese van ennek a mai meccsnek: Pelle Anikó és Valkai Ágnes. Ők ketten azok, akiket komolyan sajnálok. Egyszerűen nem érdemlik meg, hogy egy ilyen csapatban játszanak.

Godova szerint mindenről a bírók tehetnek. Szerintem meg simán ezt érdemelte ez a csapat. Ja persze, menjek inkább napozni.

Pont az volt a téma meccs előtt, hogy előfordul olyan eset, amikor jó, ha Pati áll a kapuban. Mégpedig, ha büntetőt ítélnek ellenünk. Hehe, szépen alá is támasztotta ezt a kijelentésemet. Védeni még mindig nem tud úgy, mint Manó, de ötösökben verhetetlen. Ugye - ugye, ha vannak az embernek jó adottságai mennyi mindenre képes.

Aki lemaradt volna a meccsről, egy villámgyors összefoglaló:

Első negyed vége 2:2. A másodikban 3 góllal mentünk el az ausztráloktól Kisteleki, Valkai és Drávucz góljának köszönhetően. Az utolsó negyedet már 6:6-os döntetlennel kezdjük. Nem tudjuk kihasználni az előnyöket. Képtelenek normálisan felállni 3-3-ba. Godova sárgát kap, pedig jogos a reklamáció. Víz fölött ütött az ausztrál játékos. Simán végleg cserés kiállítás. Kontrából is van bőven ezen a meccsen. Kár, hogy nálunk is. Az utolsó 25 mp-ben egyenlítenek az ausztrálok 7:7-re. Jön a hosszabbítás.

Az első gólt Knox lövi, 7:8. Majd Valkai zseniális ejtésével, 8:8. Még születik egy-egy gól a büntetők előtt mindkét oldalon, 9:9.

Ahogy ezt megbeszéltük az elején, már az első ötös elakad kapusunkban.

Nálunk Györe lövi az első büntetőt...mellé Tudom,nem könnyű feladat felállni és belőni, de könyörgöm. Neki aztán semmitől sem kellett félnie! Előtte hagyta ki Cuffe! Miért? Miért nem tudja egy szövetségi kapitány, hogy kivel lehet ötöst lövetni?

És, hogy jut az eszünkbe pont Györével? Alibi játékosok gyöngyszeme. Rég nem vinném már válogatott meccsekre. De, amíg a papa elintézi...

Jön Beadsworth, kihagyja.

Kisteleki az ausztrál kapu előtt, bepattintja a kapuba. Nem játszott túl jól az olimpián, a mai meccset kivéve. Kár, benne több van vagy csak volt(?).

Knox is belövi.

Stieber pedig kihagyta! Nem akartam elhinni.

Gynther belövi, ezzel 10:11.

Jön Pelle és ahogy kell, be is vágja. Ilyen egy profi játékos, 11:11

Santomorito góljával 11:12

Drávuczon a sor. Kihagyja. Mellé lövi!

Ausztrália a bronzérmes.

Lehet, hogy még sem ártott volna egy Tomaskovicsot kivinni Brávik, Györe vagy Takács helyett? Egy baltás gyilkos a puszta látványától szívrohamot kap, a játékáról meg ne is beszéljünk.

Dehát Mezeinek is mindig az volt a legfontosabb a meccseken, hogy elmondja nekünk, Drávucz Rita a 3. legszexisebb nő az olimpián. Most erre mit mondjak? Jó neki! Kár, hogy az olimpia nem erről szól.