Négy között a női válogatott

2008.08.15. 12:36 Módosítva: 2008.08.15. 17:06

Fantörpikus! Újra Sós Ildi a kapuban. Rég óta várok, hogy újra láthassam őt válogatott meccsen védeni. Nem is kellett benne csalódnom, már az első negyedben bizonyítja, hogy még mindig van helye ebben a csapatban, sőt! Lehetne ő még első számú kapus, ha a híresztelésekkel ellentétben, nem hagyna fel a válogatottsággal...ismét.

Az első negyedet 1:1-gyel zárjuk, nálunk Drávucz eredményes. Mindkét csapat tragikusan játszik. Valahogy nem tudunk felállni támadni. Erőltetjük a centerjátékot akkor, amikor nincs értelme. Vajon milyen elgondolás alapján játszottuk be a labdát úgy, hogy közben hárman lógnak a szerencsétlen centeren? Manó profi módon hárítja a görög próbálkozásokat.

A második negyed Liosi góljával kezdődik. Messziről vágja be a kapuba, 1:2. Nem kell sokat várni a válaszra, megint Drávucz lövése akad be a hálóba, becsurgó góljával egyenlítünk, 2:2. Előny nálunk, Stieber nem is tétovázik kapura küldi a labdát, átvesszük a vezetést, 3:2. Primász Ági nagyon szép ejtésével 4:2 nekünk. Kezdünk végre okosabban játszani. Szremkónak egy szép beadás, héberrel küldi a kapura. Szép megmozdulás, kár, hogy nem megy be.

A meccs második felében végre jobban felszívjuk magunkat. Ugyan hagy némi kívánnivalót maga után támadásunk, de ettől függetlenül szórjuk a gólokat a görög kapuba. Györe fórban eredményes, 5:2. Kisteleki hibázik egy nagyot. Megúszik...és elkapkodja, kapusba lövi. Lett volna még ideje felállni rendesen. Sebaj, jóvá teszi hibáját a következő emberelőnyös helyzetben, 6:2. Görögök próbálkoznak egy időkéréssel, de nem tudják kihasználni előnyüket így sem. Pelle Anikó megúszásából 7:2. Majd vagy 10 méterről baromi nagyot bombáz a görög kapuba, 8:2. Stieber sem unta még meg a gólgyártást (9:2), míg végül csak sikerül a görög csapatnak is értékesíteniük egy előnyt, 9:3. A végére Kisteleki is tartogat egy kis meglepetést. Szemtelenül happolja el a görög kapus elől a labdát és vágja be a kapuba, 10:3. A görögöknél még egy büntető, aminek köszönhetően 10:4-re feljönnek.

Négy között a magyar válogatott! Gratulálok Godova Gábornak és csapatának! Szép teljesítmény a csapattól.