Bernát, Felícia
EUR 384,31 Ft
USD 363,47 Ft
7 °C
31 °C

Indulnak az Eb-n a magyar kajakosok

2009.02.13. 14:33 Módosítva: 2009.02.13. 14:34

Hagyományos ünnepsége keretében díjazta pénteken a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) az elmúlt év legjobbjait; az idei esztendőre vonatkozóan pedig Baráth Etele elnök elárulta: biztosított a csapat részvétele a júniusi, németországi Európa-bajnokságon. Az elmúlt év legjobb női kajakosa Kovács Katalin, férfi kajakosa Kammerer Zoltán és Kucsera Gábor, kenusa pedig Vajda Attila lett, utóbbi trénere, Vécsi Viktor érdemelte ki az Év edzője-díjat.

Baráth Etele a jövőre vonatkozóan azt mondta, hogy néhány új szponzor belépésével biztosított a szövetség idei működése. Január végén, az évadnyitó sajtótájékoztatón még azt közölte, hogy veszélyben a csapat Eb-részvétele.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás