Botond, Mózes
EUR 385,01 Ft
USD 369,37 Ft
12 °C
29 °C

Nincs lőtér, nincs Közép-Európa Rali

2009.03.19. 10:58 Módosítva: 2009.03.19. 11:00

Elmarad az idén októberre tervezett European Cross Country Rally, ami a 2008-as Közép-Európa Rali folytatása lett volna. A Szalay Dakar Team honlapja szerint a csapat idén Magyarország és Horvátország területén próbálta megszervezni immár European Cross Country Rally néven a tavaly bemutatkozott versenyt, de a rendezvény időpontja egybeesett egy, a Magyar Honvédség által szervezett lövészettel. A szervezők ezért nem kapták meg a verseny rendezéséhez szükséges lőteret a Honvédelmi Minisztériumtól.

Tavaly áprilisban az Első Sportmenedzser Iroda Kft. Közép-Európa Rali néven rendezte meg a Dakar-széria első terepraliversenyét Magyarországon és Romániában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek