A Playboy magazin beszállt a Moto GP-be

2009.03.30. 15:59
Az első számú férfimagazin az LCR Honda hivatalos szponzora lesz. A nevét a motoron és a versenyző ruháján is a legfeltűnőbb helyre írják fel.

A Moto GP egyik vezető istállója, az LCR Honda hosszas tárgyalások után szponzori szerződést kötött a Playboy magazinnal. A csapat Jerezben mutatta be új versenygépét, amelyen a lap neve fő helyen látható. Ezen kívül a versenyzők ruháján is a legnagyobb felületű hirdetés lesz a lapé.

A negyedik szezonjára készülő csapat az előző idényhez hasonlóan idén is csak egy pilótával, Randy De Puniet-val indul a versenyben. A francia versenyző a tavalyi szezonban 61 pontjával a világbajnoki pontverseny 16. helyén végzett, legjobb helyezése egy hatodik hely volt. De Puniet 2001 óta szerepel a legmagasabb géposztályban, de csak tavaly lett a Honda pilótája.

Lucio Cecchinello, a csapat tulajdonosa elmondta, hosszú ideje tárgyalnak az amerikai magazinnal, és a szorosabb együttműködés reményében mostanra az olasz Playboy is jelezte, a jerezi teszt, illetve a japán és a spanyol verseny alatt is névadó támogatójuk lesz. Ugyanakkor folynak a tárgyalások, hogy a további versenyeken is reklámozhassák a lapot.

A motorról elmondta, 2007-ben és 2008-ban a független csapatoknak nem volt könnyű, hogy felvegyék a versenyt a gyáriakkal. Mostanra a gyárak számukra is megadják azt a technológiát, amely versenyképesebbé teszi őket. Ezt megerősítette De Puniet is, aki úgy véli, motorja már most sokkal erősebb, mint tavaly volt, ami a végsebességben jelent nagy változást.

A csapat és a magazin reklámfotózásán a motor és De Puniet mellett Francesca Lukasik olasz szupermodell szerepelt. A 23 esztendős hölgy legfontosabb paraméterei: 90-61-93.