Elmarad a lengyelországi para sportlövő Eb

2009.03.30. 19:14

A kontinenstorna rendezését eredetileg a lengyel sportminisztériumnak kellett volna finanszíroznia, a tárca azonban a világgazdasági válság miatt nem tudta a lebonyolításhoz szükséges összeget a szervezők rendelkezésére bocsátani.

A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) hétfői körlevelében arról tájékoztatta az európai tagszövetségeket, hogy az idő rövidsége miatt nem sikerült más házigazdát találni, ezért az eseményt törölte az idei versenynaptárból.

"Lengyelországban példaértékű a sportfinanszírozási rendszer, ezért komoly figyelmeztetés, hogy a válság még a lengyeleket is arra kényszerítette, hogy visszalépjenek egy ilyen jelentős verseny rendezésétől" - reagált a hírre Gömöri Zsolt, az MPB elnöke. (MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla