Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyarország-Horvátország 5-3

2009.04.06. 20:08

A magyar futsal-válogatott 5-3-ra nyert a horvát csapat ellen a budapesti Körcsarnokban zajló barátságos négyes torna nyitómérkőzésén, kedden. A mieink jól kezdtek, 3-0-s előnyre tettek szert, de a második félidő a vendégekét volt, de a hajrára összekapta magát a csapat, és magabiztosan behúzta az első meccsét a Borsodi Futsal Kupán. A magyarok góljait Lódi Tamás, Temesi Norbert, Szente Tamás, Kovacsics Károly és Trencsényi János szerezte.

Eredmény, 1. forduló: Magyarország-Horvátország 5-3 (3-0) magyar gólszerzők: Lódi (9.), Temesi (12.), Szente (16.), Kovacsics (35.), Trencsényi (37.)
később: Brazília-Szlovákia 20 ó A további program: kedd: Magyarország-Szlovákia 18 ó Horvátország-Brazília 20 ó szerda: Horvátország-Szlovákia 18 ó Magyarország-Brazília 20 ó