Erzsébet
1 °C
4 °C

Paparazzókra lőttek Tom Brady testőrei

2009.04.08. 13:12
Tom Brady NFL-irányító és topmodell barátnője szombaton a sajtó nyilvánosságától távol kötött házasságot, két paparazzo mégis megpróbált bejutni a ceremóniára. Az őrök előbb megpróbálták elvenni a gépeiket, majd a fotósok állítása szerint éles lőszerrel a kocsijukra lőttek.

A New England Patriots irányítója, Tom Brady szombaton feleségül vette a szupermodell Giselle Bündchent, a ceremóniát Costa Rica egyik tengerparti városában, Santa Theresában tartották. Szerették volna elkerülni az álompárnak kijáró felhajtást, ezért nem is hozták nyilvánosságra a helyszínt, két fotóriporter mégis tudomást szerzett róla.

Egy francia és egy helyi lapnak dolgozó fotós megpróbált bejutni az esküvő színhelyére, de a biztonsági őrök elkapták őket. Kialakult némi dulakodás, mert a biztonsági személyzet a fotósok gépeinek memóriakártyáit követelte, a két fotós azonban megtagadta ezt, és menekülni próbált.

Az autóval menekülő fotósok azt állítják, az őrök éles lőszerrel rálőttek a kocsijukra, és csak a szerencsének köszönhetik, hogy egyikük sem sérült meg. A Costa Rica-i rendőrség nyomozást kezdett. Brady ügynöke annyit tett hozzá a történethez, hogy a biztonsági szolgálat jelentése szerint semmilyen incidens nem volt, a lövöldözésről senki nem tud.

bund2

Tom Brady egy évvel ezelőtt már szerepelt a címlapokon házasságügyben, akkor egy élő televíziós adás riportere, Inez Gómez vallott szerelmet az irányítónak, majd rákérdezett, volna-e kedve feleségül venni. Brady nem jött zavarba. „Érdekes érzés, még soha nem kérték meg a kezemet. Mondd csak, hogy is hívnak?”

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?