Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

A Berettyó nyerte a Magyar Kupát

2009.04.16. 13:36

A bajnoki címvédő MVFC a gyöngyösi döntőben 3-1-re verte az Aramist, fennállása első kupáját nyerte.

Az Aramisnál nem játszott a válogatottnál megsérült Nagy Gábor, a Berettyó legerősebb csapatával állt ki, írja a futsal-hungary.hu.

A Mezei-Vill letámadott, agresszívan játszott, irányították is a játékot, náluk volt többet a labda. A hetedik percben vezettek is, Angyalos lőtt a kapu jobb oldalába. Sok volt a hiba volt az Aramis játékában, kapkodtak, ám valamivel aktívabbá váltak a félidő derekán, volt több lehetőségük is a gólszerzésre.

A 2. félidőben az Aramis feljebb tolta védekezését, agresszívabb játékot mutattak, a Mezei-Vill inkább csak járatta a labdát. A 28. percben Trencsényi megduplázta az előnyt, néhány perccel később az Aramis játékos-edzője, Frank Tamás szépített. A végén a vendégek vészkapussal játszottak, de az utolsó percben Nagy István kisbüntetőjével az MVFC beállította a 3-1-es végeredményt.

A Mezei-Vill dominált a mérkőzés nagyobb részében, kevesebb hibával is játszottak, sikerük megérdemelt. Az iram végig hatalmas volt, méltó a kupadöntőhöz. A nagyobb helyzetek talán az Aramis előtt adódtak, ám taktikus játékkal a Berettyóújfalu fennállása során először megnyerte a futsal Magyar Kupát.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft