Németh Balázs 18. lett a Katalán Nagydíjon

2009.06.14. 15:44

Németh Balázs a 18. lett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján, a 250 köbcentiméteres géposztály vasárnapi versenyén, míg az ugyanitt szintén Apriliával próbálkozó Tóth Imre két körrel a vége előtt kiesett. A viadal honlapja szerint a 250 köbcentisek között szereplő Németh 42:48.506 perces idővel, az elsőtől bő 39 másodperccel lemaradva ért célba, ami jó eredménynek könyvelhető el, hiszen a Balatonring Team pilótájának a mostani volt pályafutása második vb-futama.

Nyert az Apriliával versenyző spanyol Hector Bautista (41:09.018 p) a japán Aojama Hirosi (Honda) és a spanyol Hector Barbera (Aprilia) előtt. A Katalán GP-n a 125-ösök befutója egészen különös furcsasággal szolgált: a spanyol Julián Simón már győztesként ünnepelte magát, amikor kiderült számára, hogy még egy kör hátravan a versenyből. Ám már hiába igyekezett, végül is csak negyedik lett, győzött az apriliás, olasz Andrea Iannone.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla