Badr Hari is Budapestre jön a K-1 gálára

2009.08.08. 15:12

A jelen legnépszerűbb bunyós szakágának számító K-1-ben augusztus 29-én Budapest válik a küzdősportok központjává: a hónap utolsó hétvégéjén első ízben kerül itt megrendezésre a holland székhelyű It’s Showtime gálája. Az esemény legnagyobb sztárja a marokkói Badr Hari lesz, aki életében először vendégeskedik Magyarországon. Igaz, most még csak megfigyelőként, mert komoly az esélye, hogy a K-1 látványos kiütéseivel hírnevet szerzett fenegyereke a jövő év első felében megvív a legjobb magyar K-1-es harcossal, Karacs Attilával.

Karacs a Papp László Budapest Arénában zajló, 29-i rendezvényen a svájci Európa-bajnok Björn Bregyvel csap össze a gála csúcsmérkőzésén – tudatta ifj. Perutek János a Hungarian All Stars képviseletében, a gála egyik hazai főszervezőjeként az MTI-vel. Hozzátette: a show több mint hetven országban – közte 22-ben élőben – lesz látható. Fél száz táncos szerepel majd a nyitóceremónián és több látványosság is szórakoztatni fogja a nézőket.

A belépők - amelyek a www.tex.hu (Ticket Expressz) és a www.supergp.hu oldalon szerezhetők be - 6, 8, 10 és 12 ezer forintba kerülnek, míg a ringjegyekért 25 ezret kell leszurkolni. (MTI)