Bernát, Felícia
EUR 384,36 Ft
USD 363,38 Ft
7 °C
31 °C

A vízen kérték meg a világbajnok kezét

2009.08.13. 11:32
A csütörtök délután kezdődő kajak-kenu világbajnokság előtt eljegyezték Benedek Dalmát, a négyszeres egyéni világbajnok párosban és négyesben indul a kanadai versenyen.
D  FO20090620012

Furcsa, de romantikus megoldást választott a szerb kenus, Dusan Ruzicsics a lánykérésre. A kanadai világbajnokság előtti utolsó edzésen kenujában Benedek Dalma elé evezett, és kérte: legyen a felesége.

Az egyéniben négyszeres világbajnok Benedek igent mondott a 2007-es maratoni kenuvébén 22. szerbnek, gyorsan fel is húzták egymás kezére az eljegyzési gyűrűket a Banook tavon.

Benedek ezúttal egyéniben nem vívta ki a részvételt, a nem olimpiai távú, vagyis az ezres párosban versenyez, illetve helyet kapott a négyesben, amely vele legyőzheti a nagy rivális németeket.

A tavalyi, pekingi olimpián sokan hiányolták Benedeket az egységből, Storcz Botond kapitány új válogatási elveinek megfelelően - csak az egyéni forma számít neki - most helyet kapott a csapatban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás