Mit titkol C. Ronaldo?

2009.09.10. 17:21

A magyar futballválogatott gyenge játékkal kikapott Portugáliától világbajnoki selejtezőn. A Koeman-csapat kilátástalanul játszott, az elmúlt mérkőzéseken a csapatot az utolsó pillanatig buzdító magyar szurkolótábor a 2. félidő elején inkább már Cristiano Ronaldóval volt elfoglalva.

Nem az aranylabdás futballtudása, inkább szexuális beállítottsága volt a téma, az unalmas meccs aláfestéseként többször is percekig zengett - a Beatles Sárga tengeralattjárójának dallamára - a „Cristiano homosexual” refrén.

A világ legdrágább játékosát nem zavarta, ugyanúgy reklamált, ha hozzáértek, egy szögletnél hüvelykujját felmutatva még ki is intett a szurkolóknak, jól csinálják.

A magyar szurkolók még így is visszafogottabbak voltak, mint az albánok: a júniusi selejtezőn minden labdaérintésénél fütyültek, egy drapériát is kifeszítettek, melyen a csatár, mint Miss World 2010, koronával fején és virágcsokorral kezében volt látható. Ronaldo mindkét meccsen gyengén játszott, de Portugália így is nyert.

A szurkolók inkább irigykednek, hiszen a portugálról hetente jelennek meg képek, melyeken csinosabbnál csinosabb nők veszik körül. Ez persze semmit nem bizonyít.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport