Olyan volt, mint egy horrorfilm

2009.10.01. 00:25
Chev Walker angol rögbijátékosra meccs közben hátulról ugrottak rá, lába több helyen is eltört, sokkot kapott. Modell barátnője a tévében mindent élőben látott.

Újra megműtötték a lábát annak az angol rögbisnek, aki a múlt héten szenvedett sípcsont- és szárkapocscsont-törést a Leeds-Hull meccsen.

Chev Walker lábát az ellenfél játékosa, Keith Senior törte el: hátulról ugrott rá, és jobb lábával - véletlenül – elsodorta a támaszkodóját. Senior - amint látta, mi történt - letérdelt és ott maradt a sérült mellett.

A törött csont a játékos bőrét is átszúrta, a rögbist hat percig ápolták a pályán, majd kórházba vitték.

A 26 éves Walker úgy emlékszik, hirtelen éles ütést, majd hidegséget érzett a lábában, mielőtt sokkot kapott a fájdalomtól. Csapattársa próbálták rávenni, hogy ne nézzen oda, de nem bírta levenni a szemét darabokra tört lábáról.

Az orvosok az első kétórás műtét után azt mondták, felépülése után sportolhat, lába erősebb lesz mint valaha. Walker is bizakodó, már a gyógytornát várja.

Barátnője, a modell Lauren Frain egy közeli kocsmában tévén nézte a meccset, onnan rohant a kórházba. Borzalmas volt, amikor barátját hallotta üvölteni, majd egy nővér Walker véres ruháival jött ki a műtőből. „Olyan volt, mint ha egy horrorfilmben szerepelnék” - mondta.