Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sinkó Andrea az európai aerobik technikai bizottság tagja maradt

2009.11.12. 14:06

További négy évig az Európai Torna Szövetség (UEG) aerobik technikai bizottságában tevékenykedhet Sinkó Andrea. Az UEG tel-avivi tisztújító kongresszusán - amint arról a hazai szövetség csütörtökön tájékoztatta az MTI-t - a hétfős testületbe ismételten bekerült Sinkó a 19 tagú választóbizottság mindegyik tagjától kapott szavazatot. Az európai szövetség új elnököt is választott, a voksolás eredményeként a francia Georges Guelzec váltja 2010-ben a görög Dimitriosz Dimitropuloszt.

„Számítottam a megválasztásra, hiszen a szövetség elégedett volt az aerobik technikai bizottság előző ciklusban mutatott teljesítményével. Két, sikeres Európa-bajnokságot rendeztünk az utóbbi időben, ráadásul az egyiknek éppen Szombathely adott otthont” – mondta Sinkó.