Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ismét eltört a karja az öttusázó Németh Róbertnek

2009.11.16. 15:17

Újra eltört a bal karja az egyéniben világbajnoki bronzérmes öttusázó Németh Róbertnek. Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy vasárnap Németh ráesett a karjára, amelyből szűk két hónapja vették ki a korábbi sérülése alkalmával betett fémlemezt. Hétfőn már meg is operálták.

„A seb gyógyulása után, három-négy hét múlva edzhet, de lovagolni és úszni egyelőre nem fog” – tette hozzá a kapitány.

Némethnek, aki idén egyéniben vb-negyedik volt, a csapattal pedig aranyérmet nyert Londonban, 2005-ben az őszi táborban felbukott a lova, s az UTE versenyzője akkor mindkét karját eltörte. A jobból már tavaly kivették a lemezt, s úgy tűnt, hogy mostanra a balból is el lehet távolítani, de a friss baleset azt mutatja, hogy a forradás nem volt tökéletes. Az öttusa-válogatott hétfőtől két héten át Tatán készül a jövő évi versenyekre, a 34 külföldi – egyiptomi, német, brit, spanyol, szlovák és osztrák – edzőpartnerrel együtt mintegy hetvenen tréningeznek együtt.