Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rudolfé az első bérlet a futsal Eb-re

2009.11.16. 16:56

Hétfőn megkezdődött a jegyek értékesítése a január 19. és 30. közötti magyarországi Futsal Európa-bajnokságra. A szurkolók a www.futsaleurotickets.com oldalon vehetnek belépőket valamennyi találkozóra. Az első bérletvásárló Rudolf Gergely, a DVSC válogatott játékosa volt.

„Szeretem a technikás focit, a futsal pedig ilyen, ezért nézőként én sem nem hagyhatom ki a válogatottunk debreceni Eb-meccseit” - mondta a Loki támadója. A jegyek a csoportmeccsekre és a negyeddöntőkre 900, 1800 és 2700, az elődöntőkre és a döntőre 1400, 2800 és 4200 forintba kerülnek. Húszfős csoportjegy is vásárolható, ez 6000 forint - azaz személyenként háromszáz forintba kerül a belépés -, valamint december 24-ig kedvezményes bérletek is kaphatók, ezek a budapesti meccsekre 4000, a debreceniekre 5000 forintba kerülnek. Az internetes értékesítés mellett az IBUSZ kirendeltségeiben is árusítanak jegyeket.