Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

250 ezer dollárt fizet az ujját mutogató NFL-csapattulajdonos

2009.11.17. 09:15

Negyedmillió dollár büntetést kell fizetnie Bud Adams Jr.-nak, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tennessee Titans tulajdonosának, mert vasárnap obszcén jeleket mutogatott a legyőzött Buffalo Bills csapatának. A 86 éves üzletember azzal vívta ki a liga haragját, hogy a 41-17-es sikerrel zárult találkozó vége előtt másodpercekkel páholyában felállt, táncra perdült, és közben mindkét keze középső úját mutogatva integetett a Bills tagjai irányába.

Adams hétfőn közleményben kért elnézést a Bills játékosaitól, szurkolóitól és vezetőitől, s azzal magyarázta tettét, hogy a siker felett érzett örömében ragadtatta el magát. Adams számára a Bills elleni meccsek különösen fontosak lehetnek, hiszen ő, és a Buffalót tulajdonló, 91 éves Ralph Wilson régi riválisok. Mindketten alapítónak számítanak a ligában, csapataikkal már ott voltak az 1960-ban indított AFL-ben, majd 1970-ben egyszerre mentek át az NFL-be.