Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A következő 48 órában eldől, túléli-e

2010.01.08. 09:56
A Dakaron megsérült motorosra bukásánál gépe ráesett, megműtötték, de még nem biztos, hogy életben marad. A következő két nap kritikus.

Életveszélyesen megsérült a Dakar-rali chílei, hatodik szakaszán az olasz motoros, Luca Manca: bukott, beütötte a fejét, gépe pontosan ráesett. Vérömleny keletkezett az agyában, zúzódott a tüdeje, eltört az orra, életveszélyes állapotban szállították egy calemai, majd repülővel az 1500 kilométerre lévő santiagói kórházba.

”Megműtötték, mesterséges kómában tartják, a következő két napban dől el, életben marad-e” – értesült a gazzetta.it a versenyző segítőjétől, Federicho Ghititől.

dakar motor baleset 000T TRMvd1125111

A 29 éves KTM-es kilencedik helyen állt az összetettben balesete előtt, a legjobbak egyikének számít.

Az idei versenyen eddig egy néző meghalt, több súlyosan megsérült az első etapon, majd néhány nap múlva egy helikopter zuhant le, de utasai túlélték.