Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

16 évesen 208 centi a jamaicai kosaraslány

2010.01.13. 22:35
Bubbles Anderson egy évvel ezelőtt érkezett New Jerseybe, a helyi középiskola kosárcsapatában ismerkedik a játékkal, hogy félelmetes termetéhez némi játéktudást gyűjtsön. Az orvosok szerint 220 centiig is nőhet a jamaicai születésű kamasz.

Bubbles Anderson a világ egyik legmagasabb 16 évese, középiskolás korára már 208 centire nőtt. Az orvosai azt mondják, akár 220 centi is lehet a jamaicai születésű lány, már most a helyi középiskolai kosárlabdacsapat egyik legjobbja, pedig csak néhány hónapja játszik.

Osztálytársai imádják, nem számít, hogy két-három fejjel magasabb náluk. A New Jersey-i iskola sztárja Michael Jordan miatt 23-as mezben játszik, de LeBron Jamest is kedveli, mindkét példaképénél magasabb már 16 évesen.

kosar450

Edzője biztos benne, hogy előbb-utóbb beletanul a játékba is, mert megvan benne minden, hogy a termetéből adódó előnyöket kihasználva jó játékos legyen belőle. Bubbles úgy fogalmaz, „Még mindig csak egy kislány vagyok”.