Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Wembleyben megint NFL-meccs lesz

2010.01.15. 19:52

Október 31-én sorozatban negyedszer rendeznek a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszába tartozó mérkőzést a londoni Wembley Stadionban, ezúttal a San Francisco 49ers és a Denver Broncos összecsapása lett a kiválasztott. Ezt a Broncos tulajdonosa, Pat Bowlen jelentette be a klub hivatalos honlapján.

„Nagy megtiszteltetés ez a csapatunknak. Ez egy csodálatos, történelmi lehetőség a klubnak, a játékosoknak, az edzőknek és a szurkolóknak pedig felejthetetlen alkalom lesz. Nagy örömmel tölt el, hogy részesei lehetünk az NFL népszerűségének növelésében” - mondta Bowlen. Az elmúlt három évben minden alkalommal telt hát előtt játszottak a csapatok a Wembley Stadionban, sőt a jegyekért többszörös túljelentkezés volt. Az eredeti tervek szerint 2010-ben már két meccset szeretne a liga Európába "hozni", a másikra Cardiffban kerülne sor.