Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A gépszíj effektus

2010.01.28. 17:11 Módosítva: 2010-01-28 17:11:48

Biztosan sokan átélték már, hogy volt egy tutinak látszó tipp, de vesztes lett. Ekkor általában lázas keresés indul, ha most ez nem is jött be, majd a következő be fog, mert még egyszer ilyen pech nem fordulhat elő.

Kutat, vacillál, oszt és szoroz a játékos, mert mindenképp meg akarja találni a tutit. Ilyenkor semmi sem drága, és máris eljutunk a gépszíj-effektusig. „Ha buktam is, gyorsan visszahozom, estére vagy reggelre legkésőbb pluszban leszek, mintha mi sem történt volna, csak egy rossz élmény volt a bukás.”

Kaszinók környékén sok olyan embert ismernek, aki még kért kétmilliót kölcsön pókerre, aztán hip-hop elveszett a háza. A sportfogadásban más a helyzet, ekkora összegek nem lehetnek, de a nyugalom és az óvatosság, egyszersmind a körültekintés a legfontosabb.