Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az ökölvívó szövetség gyermekprogramot indít

2010.01.28. 13:03 Módosítva: 2010-01-28 13:03:44

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) januártól három városban "Vedd fel a kesztyűt" mottóval felzárkóztatási programot indít hátrányos helyzetű, általános iskolás korú fiatalok számára - jelentette be csütörtökön Csötönyi Sándor, a MÖSZ elnöke Kecskeméten. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a MÖSZ a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) segítségével tudja beindítani a szövetség által kidolgozott szakmai programot Kecskeméten, Pécsett és Salgótarjánban. A cég húszmillió forinttal szponzorálta a programot.

A kezdeményezés szakmai felügyeletét Kovács István amatőr és profi világbajnok, olimpiai aranyérmes bokszoló látja el, és támogatja Erdei Zsolt veretlen profi ökölvívó, korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok. Utóbbi a sajtótájékoztatót követően az első edzést is megtartotta a fiatal ökölvívóknak.