Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Napi tuti: Inter veri a Juventust

2010.01.28. 17:18

Mást se hallok az egyik Juventust imádó kollégától, minthogy – legnagyobb sajnálatára - megéri a csapat ellen fogadni már régóta, mert hetek óta kilátástalan a játéka, helyzetbe is alig tudnak kerülni.

A jól induló Ciro Ferrara már nem is biztos, hogy ott ül a kispadon, a brazil Diego egyedül van, Amauri egy gólt lőtt a szezonban, Del Piero megsérült, nyolc ifista lesz az Inter elleni keretben.

José Mourinho csapata, ha nem is a legerősebb összeállításban áll ki, akkor is nagy esélyes, még ha az Olasz Kupáról is van szó. Senkit sem akarunk meggyőzni, de tényleg úgy látszik, nem most fog a Juventust kijönni abból a nagy gödörből, amelyikbe már november végén belekerült, és azóta csak vergődik benne.

És valóban, ha a focit nézem, nehéz ennél kedvezőbb esélyt felfedezni, bár aki Egyiptom megdicsőülésére tesz a novemberi balhé után, még jobban járhat.