Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Napi tuti: nyer az Alba Volán az EBEL-ben

2010.01.29. 13:24 Módosítva: 2015-05-19 04:13:04

Nagy ünnep lehet Székesfehérváron, ha este nyer a hokicsapat, mert történetében először bejut az osztrák bajnokság nyolcas rájátszásába. Nagy a tét, de pont ezt szeretik, vélhetően nem feszélyezi a játékosokat, hogy este mindenki ünnepre készül.

Két éve a tizedik lett a csapat az EBEL-ben, tavaly egy helyet előrelépett, most viszont akár még a hatodik hely is elérhető, csak vissza kell előzni a horvát Medvescsak Zágrábot. A hetedik hely ugyanakkor maximálisan tarthatónak látszik.

Az esti ellenfél az Olimpija Ljubljana lesz, amelyiket, ha megverik, már biztosan nem kerülhet a fehérváriak elé, ezért lehet a rájátszásos bebiztosítani a pozíciót.

A frissen igazolt 23 éves svéd Niklas Andersson azonnal bevethető, a hazai pálya is egyértelmű a mieink mellett szól, illetve az is, hogy vasárnap óta pár napot rá tudtak kicsit pihenni a meccsre.

A győzelem általában másfélszeres pénzt ér, ha netán ez a rendes játékidőben nem történne meg, akkor is 1,3 körüli az odds.