Mi lehet az Arsenal esélye a Chelsea-nél?

2010.02.07. 10:26

November végén már megmutatta a Chelsea, hogyan kell verni az Arsenalt Londonban, Thomas Vermaelen öngóljával és Didier Drogba két góljával simán nyert 3-0-ra.

Az Arsenal a tavalyi idényben nyerni tudott a Stamford Bridge-n, 2-1-re. Ám ebbe sem lehet nagyon belekapaszkodni, mert mindkét gólt Robin van Persie szerezte, aki most hosszas sérüléssel bajlódik.

Éppen ez az Arsenal gyengesége: hiába a remek támadó középpályások egész sora, ha nincs egy megbízható, erős befejező csatár. Arséne Wenger szerette volna megszerezni a téli átigazolási időszakban a Milanban mellőzött Huntelaart, de az olaszok nem engedték.

Ami az Arsenal gyengéje, az a Chelsea erőssége: Didier Drogba 14 gólos a bajnokságban, és legutóbbi találkozásukkor megállíthatatlannak bizonyult. Elég nyilvánvaló, hogy Wenger abból a célból vitte vissza csapatához a volt angol válogatott Sol Campbellt, hogy segítsen megbirkózni a tankszerű őserővel – hamar elválik, hogy mire mennek.

Az Arsenalnak mindenestre nagy esélye, hogy a Chelsea-nél a szexbotrány, John Terry félrelépése mennyire viselte meg a csapatot, hatással lesz-e egyáltalán az egységre.

A Chelsea győzelme 1,7-es szeres pénzt ér, a 3-0-s Chelsea.siker 13.00-s szorzóval, míg a 3-1-es hazai győzelem 15.00-s szorzóval jár.