Kovács Katalinék is elutaztak Antalyába

2010.03.08. 11:43

Pénteken Csipes Ferenc csoportja is repülőre ült, és elutazott a törökországi Antalyába. Kovács Katalinék a hétvégén megkezdték a négyhetes melegvízi edzőtábort.

„Az idő szuper, a hely tökéletes, a kaja veszélyesen jó” – így foglalta össze a kétszeres olimpiai bajnok Kovács Katalin az első tapasztalatait az antalyai edzőtáborral kapcsolatban. Csipes Ferenc csoportja szombaton kezdte meg az edzéseket, ám nem ez volt a lányok idei első vízre szállása, hiszen az elutazás előtt két héttel a Dunán már belefogtak a vizes tréningekbe a lányok.

„Úgy tizenkét kilométereket evezünk a szállodától körülbelül tizenöt perc sétára lévő folyón – folytatta Kovács Katalin. – Ha összeadom napi egy órát sétálunk az edzés helyszínre, de kell is ez a séta, mert tényleg nagyon jó a szállodai ellátás, olyan választék van, hogy valóban oda kell figyelnünk arra, hogy visszafogjuk magunkat.”

Kovács Katalin szerint jó választás volt a törökországi edzőtábor. Az antalyai létesítmény sportolókra szakosodott: az uszodától a rekortán- és focipályáig minden megtalálható a hotelben.

„Nagyon jól felszerelt a konditerem, tökéletes a futópálya, a regenerálódásra pedig jacuzzi és szauna is a rendelkezésünkre áll – sorolta tovább a lehetőségeket a versenyző. – És bár még nem fedeztünk fel mindent magunknak, szerintem néhány nap és belakjuk Antalyát.”