Összeverték a kenus bajnokot a diszkóban

2010.04.15. 13:08
Félreértés okozhatta a támadást, amelyik a szegedi diszkóban érte a 18 éves, még középiskolás O. Tamást. Négyen vagy öten ütötték az arcát.

Egy hétig nem látott a bal szemére, agyrázkódást is szenvedett a 18 éves szegedi kenus, O. Tamás, miután a diszkóban négyen vagy öten támadtak rá, és megverték, írja delmagyar.hu.

„Váratlanul ért a támadás, amelybe mások is bekapcsolódtak, négyen vagy öten ütöttek-vertek, főként a fejemen. A haverom is kapott, és a középiskolás lányismerősöm is, Renáta, aki elém ugrott, hogy ne bántsanak. Nyolcan-kilencen támadhattak ránk. Mindez körülbelül egy percig tartott” – emlékezett vissza a sértett a Délmagyarban, aki szerint vélhetően félreértés történt.

Edzője, Kása Ferenc - aki Vajda Attilát is felfedezte - szerint nem agresszív versenyzője.

Petrovics Kálmán, a szegedi egyesület vezetője elmondta, kiemelt utánpótlás korú versenyzőjükről van szó, aki már korosztályos Európa-bajnok, és mivel az utóbbi időben rengeteget fejlődött, szép jövő előtt áll.

„Nyilván fel lehet tenni a kérdést, ha még tizennyolc éves, akkor mit keres ilyen helyen, de azért általános, hogy ennél fiatalabbak is megfordulnak rendszerint egy diszkóban. Sokkal fontosabb, hogy megvédjék őket, miután kilépnek a vízitelepről, ahol burokban élnek. A magyar valóságban azonban sajnos ilyen eset előfordulhat. Még jó, hogy kés nem volt senkinél, és nem történt az, ami Veszprémben, Cozmával. Csak remélni tudom, hogy példásan megbüntetik az elkövetőket” – jelentette ki az Indexnek Petrovics Kálmán.

A rendőrség csoportos garázdaság miatt nyomoz.