Nagy mellű akcióhős lett Janicsból

2010.04.19. 21:33
A május végi szegedi kajak-kenu Világkupán várhatóan megint a magyar szállítják a legtöbb aranyat, ezért újratöltötték a tavalyi kampányfilmet. Bemutatjuk az első részt.

A tavalyi szegedi kajak-kenu Világkupán a magyar válogatott 13 aranyérmet szerzett, ezzel az élen végzett a nemzetek versenyében.

Idén is hasonló szereplés várható, és idén is a három topversenyzőtől, Vajda Attilától, Kovács Katalintól és Janics Natasától.

Mindhárman olimpiai bajnokok, tavaly is ők szerepeltek a Szállítók című reklámban. A hazai szövetség újra ebből az ötletből indult ki, de most rajzfilmfigurákat rajzoltatott róluk, akcióhősökként láthatjuk hamarosan viszont őket a plakátokon.

Az Index megszerezte az első rajzokat, ilyenek lennének ők hárman, képregényben.

A május 28-30. közötti versenyre eddig 33 ország jelentkezett. A Világkupák közt a magyar a második, a francia Vichy és a német Duisburg rendez még. A verseny ezúttal nem válogató, az Európa- és a világbajnoki csapatba két külön válogatón lehet bekerülni.

Mivel a londoni olimpia programja változott, az ötszáz méteres távok kikerültek a programból, mostantól kétszázon várható hatalmas verseny.