Eszter, Eliza
EUR 382,07 Ft
USD 357,68 Ft
14 °C
24 °C

Hat meccsre eltiltották a Super Bowl-győztes irányítót

2010.04.21. 21:44

Hat mérkőzésre eltiltották Ben Roethlisbergert, az NFL-ben szereplő Pittsburgh Steelers irányítóját. A 28 éves sztárt márciusban meggyanúsították, hogy egy szórakozóhelyen megerőszakolt egy 20 éves egyetemistát, azonban az ügyész végül nem emelt vádat. Ennek ellenére Roger Goodell, az NFL vezetője szerint Roethlisberger vétett a liga viselkedési szabályai ellen, ezért a 16 meccses alapszakaszból hatot ki kell hagynia, de büntetését négyre csökkenthetik, ha elvégez egy viselkedésjavító programot.

Roethlisbergert korábban is meggyanúsítottak már egyszer nemi erőszakkal, de vádemelés akkor sem történt. Az irányító a 2005-ös, és a 2008-as idényben vezette bajnoki címre a Steelers együttesét, ő lett minden idők legfiatalabb Super Bowl-győztes irányítója.

Egyes hírek szerint csapata még a magyar idő szerint péntek hajnalban kezdődő draft előtt szeretné eladni Roethlisbergert.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás