Agyonverte az első magyar profi golfozónőt a férje

2010.05.06. 19:15 Módosítva: 2015.05.19. 02:22
Az F. Gusztiként ismert 50 éves férfi öngyilkos próbált lenni, amikor tette okáról faggatták, mindent bevallott.

"Van egy nagy bánatom, megöltem a feleségemet" - mondta az orvosoknak egy 50 éves férfi, akit ezután őrizetbe is vettek a rendőrök. A BRFK életvédelmi osztályának nyomozói szerint az áldozat Fodor Krisztina többszörös magyar golfbajnok, az első magyar profi golfozónő. A Balaton-parti kórházban őrizetbe vett férfi a férje, akit golfozókörökben neje után csak Fodor Gusztiként emlegettek.

A BRFK emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene, mert feltételezhető, hogy olyan súlyosan bántalmazta 36 éves feleségét budapesti lakásukban, hogy a nő belehalt a sérüléseibe. A férfi őrizetbe vétele után öngyilkosságot akart elkövetni.

Fodor és férje közösen szerkesztették a Golfportált, az oldal jelenleg elérhetetlen. Korábbi információk szerint Fodorék a GolfTV című tévéműsort és honlapot szerkesztették, ám a GolfTV szerkesztője ezt az MTI-nek cáfolta. Elérhetetlen Fodor Krisztina saját oldala is.

A 36 éves korában meggyilkolt Fodor Krisztinát kétszer is az év női golfozójának választották Magyarországon, a magyar kupát is elhódította. Fodor Krisztina volt az első magyar női golfozó, aki 2006-ban indult az amatőr játékosok Európa-bajnokságán, 2007-ben pedig ő volt az ötletgazdája a Sikeres nők a rák ellen mottóval megrendezett jótékonysági golftornának.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport