Sokkal tartozott, zavart volt a golfozónőt agyonverő férj

2010.05.07. 14:03
Gy. Gusztáv egyszer majdnem börtönbe került, ez volt a második házassága, felesége valószínűleg el akarta hagyni.

A BRFK tájékoztatása szerint a házaspár egy budapesti, I. kerületi lakásban keveredett szóváltásba, majd a férj olyan súlyosan bántalmazta 36 éves feleségét, hogy a nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfi a lakást elhagyta és egy Balaton parti településen öngyilkosságot kísérelt meg. Sérüléseivel azonban a veszprémi kórházba került, ahol elmondta, hogy Budapesten mit tett a feleségével.

A rendőrök csütörtökön a budapesti lakásban megtalálták a feleség, Fodor Krisztina többszörös magyar bajnok golfozónő holttestét, majd a férfit őrizetbe vették. A 36 éves nő boncolása a halál okáról alátámasztotta a férj elmondását, a bántalmazást, a BRFK előterjesztést tett Gy. Gusztáv előzetes letartóztatására.

Egy ismerőse szerint az 50 éves férfinak komoly anyagi gondjai voltak, a felesége valószínűleg el akarta hagyni, ezért történhetett a tragédia. Az őket ismerők állítják, mikor összeházasodtak, a férfi "más kaliberű volt, más körökben mozgott".

"Régen komoly üzletember volt, sikeres vendéglátóipari egységet vezetett, aztán nagy pénzeket bukott, majdnem börtönbe is került, ki kellett mennie külföldre."

A férfinak ez volt a második házassága, gyerekei még az előzőből vannak. Az utóbbi években a Golfportál nevű oldalt üzemeltette, amit a gyilkosság napján tiltott le, utána már sem telefonon, sem mailben nem lehetett elérni. Üzleti partnereinek egyre többel tartozott, komoly tartozásokat halmozhatott fel, számát a gyilkosság előtt meg akarta változtatni, valaki megfenyegethette. A környezetéből úgy tudjuk, a tragédia délutánján már teljesen zavart volt.

Fodor Krisztina volt az első magyar profi golfozónő, a magyar kupát is elhódította, kétszer is az év magyar női játékosának választották, négy éve indult az amatőr játékosok Európa Bajnokságán. 36 évet élt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport