Szerdánként jól megy az Atleticónak

2010.05.19. 18:11

Sevilla – Atlético Madrid --- Copa del Rey, döntő
Camp Nou, Barcelona; 2010.05.19, 21:30

Szerda estére kiderül, az Atletico mennyire kupaspecialista. 1996-ban duplázott, de akkor a bajnokság mellé nyerte a kupát, most az Európa Liga mellé teheti.

Két tökéletesen elégedett csapat játssza a Spanyol Kupa döntőjét, hiszen a Sevilla egy 94. percben szerzett góllal biztosította be jövő évi Bajnokok Ligája indulását Almeriában, míg az Atletico egy hete már nyert egy kupadöntőt, az angol Fulhamet hosszabbításban győzte le.

A Sevilla nyilván ünnepelt egy nagyot, és nem feltétlenül tudott úgy készülni a kupadöntőre, mint az Atletico, amelyik a hétvégi bajnokiján második sorát szerepeltette.

De még ez sem jelenthet semmit, hiszen simán lehet, hogy mindkét csapat támadni fog, és egy nyílt meccset játszanak.

Idén a pályaválasztó nyert a bajnokságban, de itt is csalóka a kép, mert a Sevilla úgy verte május elején Forlanékat, hogy ők három nappal a találkozó előtt Liverpoolban, hosszabbításban vívták ki az EL-döntőt.

Árnyalatnyi favorit a Sevilla, 2,4-gyel szorozhatunk győzelme esetén. Ha ez nem a rendes játékidőben születik meg, 1,75 az odds. A négy gól vagy annál több esetén 3,5-szeres a kifizetés.

250 millió forint a vb-tippjáték győztesének

Gigantikus játékot hirdet a Sportingbet, aki a világbajnokság 48 csoportmeccséből negyvenötöt valamint a későbbi győztest eltalálja, 250 millió forinttal gazdagodhat. 25 találattal nyolcmillió a nyeremény, 40 helyes tippnél 13,5 millió.