Ezt a Debrecent nem nehéz megverni

2010.05.26. 16:07

A szerda esti kupadöntővel befejeződik a magyar futballszezon, a Debrecen a Zalaegerszeggel játszik a Puskás Stadionban hét órától.

A Loki a szorzók szerint kimondottan esélyes, még akkor is, ha az elmúlt 3 meccsén egy pontot szerzett, és mindössze egy gólt lőtt.

Most felszabadultan játszhatnak, hiszen a bajnokság mellett a Ligakupa-győzelmet megszerezték. Mivel a Zalaegerszeg is kupainduló, Csank János csapata is teljes nyugalommal játszhat, maximum az a kérdés, hogy mikor kapcsolódik be a nemzetközi küzdelmekbe. Ha megnyeri a kupát, akkor csak a második fordulóban játszik, ha nem, akkor már mindjárt az első körben.

Biztosnak látszik, hogy a rekordot jelentő nyolcgólos félidő – a vége is 5-3 lett novemberben, Debrecenben - után most jó, ha kettő vagy három gól lesz az egész meccsen. Ha a Debrecen folytatja rossz sorozatát, és a kapu előtt megbénulnak, akkor hatszoros pénzt lehet keresni.

Nem ez a valószínű, de a ZTE védelme elég masszív, az Újpest az elődöntőben nem is tudott gólt lőni. A két csapat legutóbbi hat meccsén mindig gólt lőtt a két csapat, ebből is érdemes kiindulni.

Jó tipp lehet még, hogy nem dől el a rendes játékidőben a kupadöntő, máris 3,4-szeres pénzzel számolhatunk.

A ZTE még nem nyerte meg soha a kupát, és ha szerencsével is jutott el a fináléig – az Újpest ellen Vlaszák megúszta a kiállítást -, most már nyilván nyerni szeretnének. A ZTE nyilván jobban rá is tudott pihenni a meccsre, hiszen szombaton játszott, míg a Loki vasárnap délután Kecskeméten. És mivel azért némi ünneplés csak volt a bajnoki cím után, nehéz elképzelni, hogy a hétfő a felkészülés jegyében telt. Szóval, a ZTE-re raknánk, de nem sok pénzt.

250 millió forint a vb-tippjáték győztesének

Gigantikus játékot hirdet a Sportingbet , aki a világbajnokság 48 csoportmeccséből negyvenötöt, valamint a későbbi győztest eltalálja, 250 millió forinttal gazdagodhat. 25 találattal nyolcmillió a nyeremény, 40 helyes tippnél 13,5 millió.