Major József nyerte a gödi Fétis Crossfutást

2010.06.07. 11:26

Idén a három napos Gödi Fesztivál keretében, tizedszer rendezték meg a Fétis Crossfutás, mely az elmúlt esztendőkben hagyományőrző és más sportprogramokkal együtt került a naptárba. A 14 kilométeres futást Major József nyerte, az olimpikonok labdarúgócsapatában Kovács István, Noszály Sándor és Virág Lajos is pályára lépett.

Közel 400 futó, 120 felnőtt-, 150 gyermek labdarúgó, 72 strandröplabdás, a családtagokkal közel 2000 résztvevője volt a X. Fétis Crossfutás és Hagyományőrző Napnak.

A futóversenyt Major József, többszörös hosszútávú triatlonista, magyar bajnok, hawaii világbajnoki résztvevő nyert meg. A nőknél Novák Eszter abszolútban 2 és 5 km-en is győzni tudott. A gyermek-focit a váciak nyerték az FTC és az UTE csapatai előtt; a felnőttek küzdelmeiben az olimpikonok ezúttal bronzzal zártak, a kupát a gödiek nyerték.

A X. Fétis Crossfutás abszolút győztesei: Major József, Szunyog Erika (14 km), Hegedűs Ádám és Novák Eszter (5 km), Szirmai Zoltán és Novák Eszter (2 km), Balogh Búcsú és Fekete Gyöngyvér (óvodás, 200 méter).