A spanyolok 1 kapott góllal jutnak tovább

2010.06.11. 09:26

Bármerről közelítettünk, ez a csoport tűnik legegyszerűbbnek: rendezzük is le gyorsan. Spanyolország kilenc ponttal megnyeri, mert az elmúlt két vb-n egy gyengébb állomány sem veszített pontot az első szakaszban.

Úgy tippelünk, hétnél is több gólt lőnek, pedig Fernando Torres még érzi a sérülését az elején.

Hondurast mintha túlértékelnék kicsit, hiszen a legjobb csatárát veszítette el, a selejtezőkben hatgólos Costly el sem utazott. David Suazo ugyan kiváló csatár, de még csak most tért vissza sérülése után. 3,4-szeres pénzt fizet, hogy nem szereznek pontot, ennyiért meg is tettük, mégha lényegében hármas kötésről is beszélünk.

Chile és Svájc döntetlenezik egymással, így a továbbjutásuk azon múlik, mennyire kapnak ki a spanyoloktól, és mennyire verik Hondurast. A svájci kapitánynak, Ottmar Hitzfeldnek is vannak gondjai, hiszen a legjobb csatárt, Freit a jobbhátvéd von Bergen intézte el az utolsó edzésen.

Ennek ellenére, négy ponttal, és több lőtt góllal jutnak tovább. A spanyol-svájci párosítás háromszoros pénzt hoz.

Marcelo Bielsea 2002-ben Argentínával esett ki, most Chilével fog. 2,2-szeres a szorzó, ha a csoportban maradnak, a négy megszerzett pontért 3,6-szoros a jutalom.

Az Eb után Spanyolország adhatja a vb-gólkirályt is, David Villa 8,5-szeres pénzt hozna, mindenki más többet. A csoportban már lőhet vagy ötöt, ha kijön neki a lépés.

Messi 10, Rooney 11-szeres bevételt hoz, ha nem tudják megállítani. Cristiano Ronaldo neve mellett 19, Klosénál 29-szeres az odds. A gólkirály meglehetősen nehéz eltalálni, hiszen elég egy vagy két jó meccs is, ez látszik a szorzókon is.