Elemér
0 °C
10 °C

A franciáknak most már be kell indulniuk

2010.06.17. 17:50

Franciaország – Mexikó
Peter Mokaba Stadion, Polokwane; 2010.06.17, 20:30

Az általában sok helyzetet kihagyó mexikói csatároknak nagyon figyelniük kell, mert ha most kikapnak, kizuhannak.

A franciák kapitánya, Raymond Domenech rengeteg javíthat a minősítésén, ha este Mexikót legyőzi a nulla fokban. A szakember ugyanis magaslati hóban készítette csapatát, így készültek a hidegre.

Nyilván nem fogja tehát meglepni a franciákat a hideg, Mexikót talán igen. A legújabb információk szerint Malouda játszik, elfoglalja a helyét a bal oldalon, a jobbon így nyilván Ribery lesz. Nekik kellene kiszolgálniuk Anelkát, vagy Thierry Henry-t, ha bekerül.

Ha az első francia gól csak a második félidőben esne, 2,37-szeres pénzt kereshetünk. Ezzel együtt, ha a félidei döntetlen után nyer Franciaország, ötszörös a nyeremény. Ha a franciák a második félidőben kettőt is vágnának, hat és félszeres az odds.

Ha abból indulunk ki, hogy Ribery kerül abba a helyzetbe, amit Govou kihagyott Uruguay ellen, akkor akár ő szerezheti az első gólt, ami kilencszeres pénz. Ha bármikor gólt lő, az is négyszeres jutalmat jelent.

Mexikó Francóban bízik, aki nagy helyzeteket hagyott ki Dél-Afrika ellen. Alkalmatlannak látszik a gólszerzésre, ez is a franciák mellett szólhat. Ha egy döntetlent kiharcolnának, akkor háromszoros a nyeremény.

Várható kezdőcsapatok:

Franciaország: Lloris (1) - Sagna (2), Gallas (5), Abidal (3), Evra (2) - Diaby (19), Toulalan (14) - Ribery (7), Gourcuff (8) Malouda (15) - Henry (12)
Mexikó: Perez (1) - Osorio (5), Marquez (4), Rodriguez (2) - Juarez (16), Torrado (6), Guardado (18), Salcido (3) - G. dos Santos (17), Franco (9), Vela (11)