Drogba 8-szoros pénzt ér, ha övé az első

2010.06.20. 20:19

Brazília-Elefántcsontpart
G-csoport, 20.30, Johannesburg, Soccer City stadion

Ilyen pénzt rég fizetett brazil győzelem, ez is jelzi, Eleféntcsontpart nagyon kemény, és még törött kezű Drogba is ott lesz a kezdőben.

Mivel vasárnapra már megvolt az aktuális meglepetés az olaszok döntetlenjével, induljunk ki abból, még egy nem lesz. Vagyis: nyernek a brazilok. Nem fizet túlzottan jól, de az 1,7-szeres szorzó önmagáért beszél.

Több okból is, a fogadóirodák Brazíliát az afrikai csapat ellen tartják legesélytelenebbnek a csoportban.

Afrikának ugyanakkor elég gyenge a mérlege, mindössze egy meccset nyert kilencből. Ha a tizediken mégis meglepetés lenne, ötszörös pénzt ér az elefántcsontpartiak győzelme.

Nagy a gyanú, hogy nem fognak egymásnak esni csapatok, hiszen a döntetlen lényegében mindkettőnek jó - ezért megeshet, hogy félóra is lemegy gól nélkül -, de egy brazil csapat bárki ellen képes 1-0-ra nyerni. Ha egygólos meccs lesz, majdnem háromszoros a kifizetés.

Ha Brazília az első félidei döntetlen után nyerne, négyszeres a pénz. Ha 45 perc után és a végén is döntetlen, akkor ötszörös a nyeremény.

Ha Kaká lőné az első gólt, nyolcszoros pénzzel kalkulálhatunk, ha netán megint Maicon 19-szeressel. Ha az újra kezdő Drogba, akkor 7,5-szeres az odds.

Érdemes arra is tenni, hogy mindkét csapat gólt szerez, mert megduplázhatjuk pénzünket.