Szlovéniával bankot robbanthatunk

2010.06.23. 15:45

Talán senki sem számított arra, hogy a C-csoport utolsó csoportmeccsei előtt Szlovéniának lesz a legtöbb pontja.

A meccsek: Szlovénia-Anglia, Egyesült Államok-Algéria 16 órától élőben az Indexen.

Ebből adódóan a legkisebb lélekszámú vb-résztvevő egy döntetlennel továbbmehet. A döntetlen kimagasló pénzt fizet, 4,3-as a szorzója, ha netán most sem lenne gólt, akkor 11-szeres a pénz. A szlovén győzelem 7,5-szeres kifizetéssel jár.

Legutóbb 2-1-re nyertek az angolok a Wembleyben, most is favoritok (1,4-szeres pénzt ér a sikerük), de nagy kérdés, mennyire bomlott meg a csapategység, és mekkora önbizalma lesz a csapatnak, mert Algéria ellen leginkább ezt nem lehetett látni.

A szlovén kapitány szerint egy óriást már elpusztítottak azzal, hogy kijutottak, egy másik óriás nem győzte le őket, de a harmadiktól sem szabad kikapniuk, ha világra szóló bravúrt akarnak elérni. A szlovénokra a tét nem hat rosszul, de az USA ellen igen közel álltak a kieséshez, igaz a továbbjutáshoz is mindössze nyolc percet kellett volna kibírniuk.

Ha az első félidőben nem lesz gól, majdnem háromszoros pénzzel kalkulálhatunk, ha az angolok kettőt lőnek a meccsen majdnem kétszeres a pénz, ha végre beindulnak és meg sem állnak háromig, akkor több mint háromszoros a nyeremény.

Szlovénia három góljából kettőt távoli lövésből szerzett, David James tehát nem lehet nyugodt. Egy szlovén gól kétszeres pénzt ér, kettő viszont 6,5-szerest. Szlovénia azt játszhatja, amit szeret, a kontráik gyorsak, Birsa jól osztogat a középpályán.

Rooney első góljánál négyszeres a kifizetés, ha bármikor gólt lő, 1,6-szoros. Gerrard vagy Lampard esetén jócskán megduplázhatjuk a jutalmat.

A másik meccsen az Egyesült Államok sikere 1,8-szoros pénzt ér. Közel ennyit fizet, ha mindkét csapat gólt lő. Mivel Algériának nincs gólja, könnyen lehet, a harmadik meccsre tartogatta. Egy algériai gól 1,45-szörös pénzt hoz.