Albin
0 °C
11 °C

Chile nagyon sok pénzt hozhat

2010.06.25. 20:17

Most is érződik az oddsokon, hogy a világbajnokság legnagyobb favoritjáról, Spanyolországról beszélünk, mert csak 1,45-szörös pénzt ér a győzelmük.

A G-csoport két mérkőzése élőben az Indexen: Chile-Spanyolország, Svájc-Honduras.

Chile ugyanis hat ponttal vezeti a csoportját, ha kikap, akkor sem esik ki biztosan, döntetlennel pedig biztosan nyeri csoportját.

A vb egyik legjobb meccsét játszhatja a két csapat, ha két gól felett lőnek a csapatok, 1,85-szörös az odds, pontosan annyi, mintha alatta lenne.

Chile eddig nem kapott gól, ha most mindjárt kettőt is kapna, akkor is csak 1,61-szeres a pénz, vagyis a fogadóirodák továbbra is igen bíznak az Eb-győztes Spanyolország feltámadásában.

Már a döntetlennél is négyszeres a nyeremény, a spanyol vereség pedig hétszeres pénzt ér.

Honduras eddig gólt sem lőtt, ha most betalált, 1,75-szörös a pénzünk. Honduras fergeteges támadásokat ígér - igaz csak egy csatára van -, de ha mégsem így lenne, és a félidőben nincs gól, máris 2,75-szörös a kifizetés. Svájc megdöntötte a világbajnokság góltalansági rekordját, ha most is jól zár a messze földön híres retesz, 1,75-szörös pénzt kereshetünk.

Akkor viszont Honduras nemcsak rúgott gól nélkül búcsúzik, és sanszos, hogy pont nélkül is. A svájci győzelem másfélszeres pénzt hoz.