9-szeres pénz, ha 120 percben nyer USA

2010.06.26. 19:45

Az amerikai győzelem 2,4-szeres pénzt fizet Ghána ellen, a döntetlen és a ghánai egyaránt háromszorosat. Az USA jobb csapat, Ghána rengeteg helyzetet kihagyott eddig. Nyolcaddöntőjük élőben az Indexen fél kilenctől.

Mivel Ghána a legutóbbi tizenöt meccsén egy gólnál többet egyszer sem lőtt, ez már egy olyan sorozat, amelyiknek érdemes a megszakadására játszani. Már csak azért is, mert nyolcszoros pénzt ér. Szlovénia kettőt lőtt az amerikaiaknak a vb-n, így nem is annyira légből kapott ötlet, hogy most is kaphat kettőt Howard kapus.

Az esélyek amúgy eléggé kiegyenlítettek: jogosan. Négy éve 2-1-re nyert Ghána, de az talán egy erősebb csapat volt. Kivált, mert a mostani nem lőtt akciógólt a vb-n.

Ha valaki arra tesz, hogy megint lesz tizenegyes: 3,5-szeres pénzzel kalkulálhat.

Ha az USA a hosszabbításban nyer, 9-szeres a pénz, ha Ghána nyer, 12-szeres.

Ghána nyilván Afrika becsületéért is küzd, remélhetőleg a FIFA nem csinál presztízskérdést abból, hogy legyen a nyolcban egy afrikai. Eddig nem védték a földrész csapatait, sok összeesküvés-elmélet alaptalanná válhat, ha most sem kap semmiféle támogatást Ghána.

Ha a két csapat egymásnak esik, és már az első félidőben lesz két gól, mint az amerikaiak két meccsén is, négyszeres az odds.

Az Algéria ellen továbbjutást jelentő gólt szerző Landon Donovan első gólja hétszeres pénzt ér, ha bármikor betalált, majdnem háromszoros pénzt hozhat. Ghána két eddigi gólját Gyan lőtte, ha most is bevág egyet, megtriplázzuk a feltett összeget.