Elkészült az UEFA Futsal Cup sorsolása

2010.07.08. 09:42

Nyonban, az UEFA központjában tartották meg az UEFA Futsal Cup selejtezőinek sorsolását. A magyar bajnok Duna Takarék ETO már az előselejtezőben pályára lép, az F csoportban az angol, a svájci és az andorrai bajnokkal mérkőzik meg, a minitornára Győrben kerül sor.

Az már korábban kiderült, hogy a Duna Takarék ETO rendezőként fogadja ellenfeleit az előselejtezőben, a sorsoláson az is eldőlt, kik lesznek az ellenfele az augusztusi tornán. A győriek az F csoportba kaptak helyet az angol Helvecia Futsal London, a svájci MNK Croatia 97 Appenzell, valamint az andorrai FC Encamp társaságában.

Amennyiben a Duna Takarék ETO megnyeri a csoportot, és továbbjut, Csehországban folytatja, ahol szeptember végén a házigazda FK Era-Pack Chrudim, a grúz Iberia Star Tbilisi, és a fehérorosz FC Mapid Minsk lesz az ellenfele a második selejtezőkörben - írta az mlsz.hu.

„Ez az első évünk az UEFA Futsal Cup küzdelmeiben, és mindjárt rendezőként is bemutatkozhatunk az előselejtezőben, ezért a jó szereplés mellett jó szervezéssel is szeretnénk letenni a névjegyünket a sorozatban. Az előselejtezőből mindenképpen továbbjutást várok, de a következő körből sem tűnik lehetetlennek a továbblépés” - nyilatkozta a sorsolás után dr. Drucskó Zoltán, a győri klub elnöke.