A Győr akár tízszeres pénzt is hozhat

2010.07.15. 13:45

Alig ért véget a vb, a magyar bajnokságban harmadik Győr már a második kupapárharcát játssza az Európa Ligában. A Nyitra után a kazah Atirau könnyebbnek látszik, a körülmények viszont lényegesen nehezebbek.

A magyar csapatok idegenben eddig még nem kaptak ki a nemzetközi kupában, pedig három idegenbeli meccsen is túl vagyunk. Ilyen nem volt az elmúlt tíz évben, a Győr tovább folytathatja a sorozatot, hiszen a kazah Atirau gyengébbnek tűnik, mint a szlovák Nyitra volt, és a Győr akkor 2-2-t játszott Tarmo Kink nagy góljaival.

Az észt középpályás ezúttal is ott lesz a csapatban, a körülményekre, a hőségre azonban nem lesz könnyű felkészülnie.

A Győr eddig kétszer is kétgólos első félidőt játszott, ennek jelenlegi oddsa 3,3-as. Ha nem lesz gól, 2,7-szeres a szorzó.

A magyar győzelem is erről a számról indult, de most lecsökkent, két és félszeres pénzt ér a győri siker, pontosan annyit, amennyit a hazai. A háromesélyt ez jól tükrözi, nem árt viszont megjegyezni, hogy magyar eddig háromszor próbálkozott Kazahsztánban és egyszer sem sikerült nyernie.

Az Atirau kétszer indult a nemzetközi kupában, de még nem nyert, hazai pályán is a legjobb eredménye egy gól nélküli döntetlen. Egy ilyen eredmény tízszeres pénzt hoz, ha a félidei döntetlen után valamelyik csapat nyer, akkor 5,5-szeres a szorzó.

Magyar csapat kazahhal szemben még nem esett ki, és mindhárom párharcban lőtt gólt idegenben. Csak 1,3-szoros a nyeremény, ha így lesz, ha viszont kettőt is vág a Győr, máris 2,65-szörös. Ha nem lesz magyar gól, több mint háromszoros a jutalom.