Botond, Mózes
EUR 390,56 Ft
USD 375,24 Ft
12 °C
29 °C

Babicz Sára ezüstérmes a sportlövő vb-n

2010.08.03. 20:22

Kedden megszerezte második érmét a magyar csapat a müncheni sportlövő-világbajnokságon, miután Babicz Sára második lett a junior lányok 30+30 lövéses sportpisztoly számában.

A magyar csapat tájékoztatása szerint Babicz kiválóan lőtt, és 577 körös eredménnyel lett második, mindössze egy körrel elmaradva a győztes orosz Olga Nyikulinától.


A nap felnőtt versenyein a magyar indulók nem tudtak kiemelkedőt nyújtani. Az olimpiai versenyszámok közül a férfi légpisztolyosok között Karacs Zsolt a 140 résztvevőből 570 körös eredményével a 74. lett, a férfi traposoknál pedig Szollár András 107 koronggal a 118., Hegyi Norbert pedig ugyancsak 107 korongos teljesítményével a 122. helyen végzett. Az ötkarikás játékok programjában nem szereplő férfi futócéllövők 30+30 lövéses, 10 méteres versenyében Boros László a 15. lett.

Babicz a magyar csapat második érmét szerezte Münchenben, miután szombaton Sidi Péter szintén második lett a felnőtt férfiak légpuska számában.

A fekvőben negyedik helyen végzett Sidi kedden a férfi kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett viadalának selejtezőjében volt érdekelt, és biztosan jutott tovább a szerdai versenybe. Hári Péter és Jákó Csaba ugyanakkor kiesett a további küzdelmekből.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek