Most se kap gólt a Chelsea az Arsenaltól

2010.10.03. 10:26 Módosítva: 2010.10.03. 10:26

Chelsea v Arsenal, Stamford Bridge, 17.00 - H:1.70 D: 3.75 V: 5.00

Nehéz elképzelni, hogy az Arsenal egyáltalán pontot is szerez a Premier League hetedik fordulójában.

Mivel a Manchester United harmadik idegenbeli meccsén sem tudott nyerni a bajnokságban, a most 15 pontos Chelsea biztosan az élen marad a hetedik forduló után is.

Az Arsenal a WBA-tól kapott ki hazai pályán a múlt héten (2-3), a Partizant a hét közben simán lenyomta idegenben (3-1), de nem látszik, hogyan tudná megverni városi riválisát.

Az elmúlt négy meccsen a Chelsea nyert - hazai pályán 2-0, idegenben 3-0 -, az Arsenal egyébként gyors, de nem túl erős támadóit kiszorították a kapu előteréből, a legutóbbi két bajnokijukon még csak gólt sem lőtt az Arsenal. Didier Drogba ellenben az ötből négyet, emellett volt még egy öngól.

Be fogja darálni a Chelsea ezt a meccset – fizikailag jobb állapotban van Ancelotti csapata -, nem látványos játékkal, de egy mondjuk egy Drogba góllal, és mondjuk Essien vágja be messziről.

Ha az Arsenal ismét megbénul a kapu előtt, és nem lő gólt: 2,6-szoros a nyeremény. Ha az első félidőben nem lesz gól, csak a másodikban, háromszoros a kifizetés. Legutóbb így volt.

A büntetőlapoknál 4 a határ. Nem kizárt, hogy felette lesz. Igaz, ha alatta marad, akkor is 1,83-as a szorzó.

Ha Drogba gólja az első és a Chelsea 2-0-ra nyer, 14-szeres a nyeremény, ha a második az övé, de az eredmény ugyancsak 2-0 lesz, akkor is tízszeres a jutalom.