Most kiderül, kókler-e Matthäus

2010.10.07. 22:37

Wales v Bulgária H: 2.62 D: 3.10 V: 2.75

Vannak az életben furcsa sorsszerűségek: Lothar Matthäus első magyarországi meccsén Wales volt az ellenfél, és egy brutális hiba után 2-1-re kikapott a válogatottja.

Bulgária egyébként is bajban van – idén még nem nyert -, benne látták a megváltót, Matthäus gyorsan meg is ígérte, a két meccs utáni nulla pont ellenére kijuthat Bulgária az Eb-re. Ő ebben nagyon bízik, amellett, hogy hatalmas, kétmillió eurós jutalmat dobtak fel a bolgár vezetők.

A panaszkodást ugyanakkor már elkezdte, hétfőn bajnokikat játszottak, szerinte ez nem szerencsés, mert kevés idő jut a válogatottra.

Bozsinovhoz elutazott Olaszországba, de az egykor szupertehetségesnek gondolt csatár nem megy a válogatottba. A manchesteri Dimitar Berbatov sem lesz ott.

Wales ugyanakkor nagyon készül, ha a Tottenham bal oldali játékosa, a 21 éves Gareth Bale jó formában, akár egyedül megverheti a bolgárokat. Mert Matthäus csodát csak a Partizannál tett, máshol nem. Érdemes hazai győzelemre tenni, és talán még arra is, hogy a bolgárok gól nélkül utaznak haza. Ha a félidő gól nélküli, 2,5-szeres a nyeremény.

A bolgár klubcsapatokról kialakulhatott a véleményünk a Debrecen play-off meccseit látva, a válogatott a legutóbbi sorozatban úgy lett harmadik csoportjában, hogy idegenben nem nyert. Olaszországban és Cipruson kikapott, Montenegróban, Grúziában, Írországban döntetlenezett.

Wales is csak a kötelezőket hozta a vb-selejtezőkön, a svédektől kikaptak még márciusban hazai pályán barátságos meccsen. Most mégis nyerhetnek, ilyen oddsok mellett megéri kockáztatni.

Tipp: 1-0, Walesnek, hétszeres pénzért. Ha ezt a gólt Bale szerzi, 41-szeres a nyeremény.