A Chelsea után Arsenalt üthetnek Kádárék

2010.10.27. 11:02

Newcastle v Arsenal     H: 4.00     D: 3.75     V: 1.83

Öt éve nem verte a hazai csapat az Arsenalt. A Ligakupában 20.45-től megteheti, Kádár Tamás bemutatkozhat végre.

Az Angol Ligakupa egyik legjobban várt meccsét szerda este játsszák, a Newcastle az Arsenalt fogadja.

A Newcastle az előző körben remek meccsen 4-3-ra verte idegenben a Chelsea-t, és most egy másik londoni sztárcsapat ellen sem lehet más a célja, minthogy továbbmenjen – 2,5-szeres a szorzója a bármilyen sikernek -, egyúttal a sorozat legjobb nyolc csapata közé kerüljön.

Chris Hughton vezetőedző a felállásról még nem árult el sokat, de könnyen előfordulhat, hogy a Chelsea elleni győzelmet betegsége miatt kihagyó Kádár Tamást is beveti.

A bal lábas védő idén eddig egyszer sem játszott, így tizenhárom tavalyi meccsnél megállt.

A 20 éves védőt mindig biztatják, nyugodjon meg, eljön majd az ideje, és lehet, épp szerda este. Az Arsenal, ha tartalékos, akkor is olyan sebességgel fog játszani, hogy nem lesz könnyű dolga, de a kiugársra is esélyt teremthet ez a meccs.

A Newcastle a bajnokságban nem áll túl jól - a 9. helyre zárkózott -, ezúttal sem favorit, az elmúlt tíz évben mindössze háromszor verte az Arsenalt. Legutóbb is már öt éve, azóta folyamatosan Wenger csapata ötször nyert három döntetlen mellett.

Nyilván a hazai csapat sokkal komolyabban veszi a meccset, nem kizárt, hogy cáfolja az előzetes esélyeket. Ha első félidei döntetlen után nyerne a Newcastle, kilencszeres a nyeremény. Nagyon könnyen elképzelhető egy sokgólos meccs, annál is inkább, mert a Chelsea ellen 4-3-mal ment tovább a Newcastle.

Ha a félidőben lesz három gól, máris hatszoros a jutalom. Egy ötgólos meccs oddsa: 4,5.

Ha Kádár megszerezné elsó gólját klubja színeiben, 15-szörös a kifizetés. Ha az első vagy az utolsó az övé, 41-szeres.

Természetesen Samak, Arsavin és Fabregas találata fizet legrosszabbul. Érdemes arra tenni, hogy lesz négy büntető lap, mert megduplázzuk vele a tétet. Hasonlóan fizet, ha nem lesz tizenegy szöglet.

Az Arsenal a Manchester City ellen simán nyert, ezzel másodika  bajnokságban, de ami ennél fontosabb, rangadót nyert végre a csapat, mert tavaly ez nem sokszor sikerült neki a legerősebbek ellen.